Ympyräiset Tunnetaito-ohjelma on yhdistelmä lisäkoulutusta kasvattajille ja lapsia kiehtovaa materiaalia tunne- ja sosiaalisten taitojen harjoitteluun lapsiryhmässä.

Ohjelma on rakennettu tukemaan tunnetaitojen oppimista kokonaisvaltaisesti ja se sisältää kirjojen lukemista, keskusteluja, fyysisiä liikunnallisia leikkejä ja harjoituksia, piirtämistä, askartelua, kuin musiikkiakin.

Psykologien suunnittelema oppimateriaali soveltuu varhaiskasvatukseen, esikouluun ja alakoulun ensimmäisille luokille. Puolen vuoden ohjelma sisältää ryhmän kasvattajien koulutusmateriaalin, valmiit tuntisuunnitelmat, 8 satukirjaa ja paljon muuta innostavaa materiaalia ja työkaluja tunnetaitojen harjoitteluun lapsiryhmässä.

Ohjelma on ollut pilottikäytössä vuonna 2019 useassa päiväkodissa ympäri Suomen upein tuloksin. Tunnetaito-ohjelma on laajemmin saatavailla alkuvuodesta 2020.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Mari Korkeamäki 040-3518882

mari.korkeamaki@roundies.fi

Lue lisää ohjelman sivuilta www.tunteetjataidot.fi