Löydät Ympyräiset-kirjoja Suomalaisesta Kirjakaupasta, Akateemisesta Kirjakaupasta, Info-kirjakaupasta, Adlibris-verkkokirjakaupasta ja Suuresta Suomalaisesta Kirjakerhosta.

Puspus Pusukala tahtoo leikkiin
Ympyräiset pelaavat rannalla pomppupalloa. Puspus Pusukalan tekisi mieli osallistua peliin, mutta eihän kala pärjää kuivalla maalla. Puspus pahoittaa mielensä, kun kukaan ei huomioi sitä. Keksivätkö Ympyräiset, miten Puspus saataisiin mukaan yhteiseen leikkiin?

Tunnetaidot:
• toisten tunteiden  ymmärtäminen
• ystävällisyys
• leikkiin mukaan  ottaminen

Koala Karhu haluaa olla paras
Poutapilvessä käy kuhina, sillä Ympyräiset valmistelevat juhlia. Juhlapaikka päätetään koristaa pilvipatsailla. Hienoja niistä tuleekin, ja erityisesti Räyhä Ravun  patsas saa kehuja. Se harmittaa Koala Karhua, joka pitää itseään Poutapilven parhaana taiteilijana…

Tunnetaidot:
• huomion jakaminen
• virheiden tunnustaminen
• kateuden voittaminen

Pomppu Bansku ylikierroksilla
Ympyräiset viettävät Pomppu Banskun synttäreitä huvipuistossa. Vauhdikkaan päivän jälkeen Banskun on vaikea rauhoittua. Se haluaisi juhlien jatkuvan läpi yön! Miten ihmeessä Pomppu Banskun kierrokset saataisiin laskemaan? Olisiko iltarutiineista apua?

Tunnetaidot:
• itsehillintä
• konfliktin sanallinen  ratkaisu
• rauhoittuminen