Löydät Ympyräiset-kirjoja Suomalaisesta Kirjakaupasta, Akateemisesta Kirjakaupasta, Info -kirjakaupasta, Adlibris -verkkokirjakaupasta ja Suuresta Suomalaisesta Kirjakerhosta.

Hae omasi heti!

Kiva Kirahvin kannustus
Ympyräiset miettivät, mitä kivaa ne voisivat puuhata. Pomppu Bansku saa loistoidean – tehdään yhteinen esitys! Siro Saparo lupaa esitellä tanssitaitojaan ja Räyhä Rapu paukuttaa rumpuja, mutta Pelokas Pingviini epäröi. Kuka auttaisi Pingviiniä löytämään omat erityistaitonsa?

Tunnetaidot:

  • positiivisten sanojen voima
  • pelkojen voittaminen
  • omien vahvuuksien löytäminen

Osta: www.suomalainen.com


Räyhä Ravun kiukkupuuska
Räyhä Rapu on pahalla tuulella heti herätessään. Aamupala ei maistu, eivätkä leikit suju. Kaiken lisäksi Räyhä Ravun äksyily pahoittaa monen kaverin mielen. Onneksi Fiksu Fantti tietää, miten huonosta päivästä tehdään parempi.

Tunnetaidot:

  • myötäeläminen
  • toisten tunteiden huomioiminen
  • anteeksipyytäminen ja -saaminen

Osta: www.suomalainen.com


Sisu Kettu ei anna periksi
Sisu Kettu löytää aarrekartan, ja koko Ympyräisten joukko haluaa lähteä mukaan aarteenmetsästykseen! Vastoinkäymisiäkin kertyy matkan varrella, mutta yhdessä ystävykset keksivät keinot pasta eteenpäin.

Tunnetaidot:

  • toisten auttaminen
  • omien asioiden jakaminen
  • sinnikkyys

Osta: www.suomalainen.com