Lehdistö 2018-01-05T08:48:13+00:00

Lehdistö

Ympyräiset (englanniksi Roundies) on alle kouluikäisten lasten digitaalisista peleistä, kirjoista, animaatiosta ja puuhatuotteista koostuva tuoteperhe, joka tähtää kansainvälisille markkinoille.

Tunnetaitoja viihteen keinoin

Ympyräisten missio on opettaa lapsille tunne-elämän taitoja viihteen keinoin. Lapset oppivat tunnistamaan tunteitaan ja vahvuuksiaan, harjoittelevat itsehillintää sekä empatiaa yhdessä Ympyräisten eläinhahmojen kanssa.

Eri tuotteilla on omat roolinsa konseptissa: animaatiot saavat lapset rakastumaan hahmoihin ja niiden kanssa harjoitellaan miltä eri tunnereaktiot tuntuvat. Kirjat syventävät tunnetaitojen oppimista – niitä luetaan yhdessä vanhemman kanssa keskustellen. Mobiilipelejä on eri ikäisille eri tasoisia: pienimmät aloittavat tunteiden tunnistamisesta ja nimeämisestä, seuraavaksi harjoitellaan eri tunteiden hallintaa ja niiden vaikutusta toisiin.

Vanhemmille on kehitteillä sovellus, jonka avulla he voivat seurata lapsensa edistystä tunnetaidoissa. Vanhemmat saavat palautetta siitä mitä tunteita lapsi on harjoitellut ja konkreettisia tunnetaitovinkkejä kasvatusavuksi.

Tiedotteet

Uusi kotimainen kirjasarja 3–6-vuotiaille

Lapset oppivat tunnetaitoja hauskalla tavalla – yhdessä aikuisten kanssa Alle kouluikäisiä riemastuttavissa Ympyräiset-kirjoissa hyödynnetään positiivista psykologiaa. Sarjan avaa kolme uutuuskirjaa, joissa autetaan lasta tunnistamaan omia vahvuuksiaan, selviämään kiukun ja pettymyksen tunteista sekä kannustetaan yhteistyöhön. [...]

By | elokuu 17th, 2017|Categories: Tiedotteet|0 Comments

Lataa lehdistökuvia